25-01-2017, 18:43:42
Tym razem przyszło mi po raz kolejny pozwiedzać piękną mapę stanu San Andreas i dostrzegłem na niej kilka bardzo dziwnych i niezrozumiałych rzeczy, a dokładniej rzecz ujmując obiekty!
1. Na serwerze jest OGROMNA ilość niepotrzebnych, niedopracowanych obiektów! zanim serwer na chwilę zgasł zrobiłem parę zdjęć które chciałbym tutaj przedstawić.
Link Do Całej Galerii:
http://imgur.com/a/4uzcB
Są tu przykłady między innymi:
-Ta dziwna droga, którą możemy znaleźć na lotnisku sf (ss nr.1)
-Dziwnej, latającej, szklanej platformy (ss nr.2)
-Niedopracowanego labiryntu(?) (ss nr.3)
-Dziwnych, pustych domków na pustyni (ss nr.4)
-Drugiej piramidy(jeden z najgorszych obiektów jakie znalazłem w krótkiej chwili) (ss nr.5)
-W sumie to znajduje się tam też więzienie(?), które też jest jakieś takie dziwne, bez pomysłu. (ss nr.6)
2. Druga sprawa jest bardzo błaha, ale bardzo rażąca w oczy, prawię tak bardzo jak niektóre obiekty, mianowicie chodzi mi o kwestię która była już poruszana, a dokładniej błędy ortograficzne i tym podobne.
Chciałbym tu przedstawić dwa najbardziej widoczne błędy:
Oraz bardzo łatwe rozwiązanie tego problemu
Wystarczy w odpowiednim miejscu umieścić słowo "gracz" i nie martwić się tym czy ktoś jest kobietą czy też mężczyzną bo czasownik "dołączył" będzie odnosił się do słowa rzeczownika "gracz"
Podsumowując:
Chodzi mi o zmniejszenie ilości obiektów, dopracowanie obiektów oraz o poprawę błędów ortograficznych i gramatycznych.
Bardzo dziękuję za przeczytanie mojej propozycji i życzę miłego wieczoru.
1. Na serwerze jest OGROMNA ilość niepotrzebnych, niedopracowanych obiektów! zanim serwer na chwilę zgasł zrobiłem parę zdjęć które chciałbym tutaj przedstawić.
Link Do Całej Galerii:
http://imgur.com/a/4uzcB
Są tu przykłady między innymi:
-Ta dziwna droga, którą możemy znaleźć na lotnisku sf (ss nr.1)
-Dziwnej, latającej, szklanej platformy (ss nr.2)
-Niedopracowanego labiryntu(?) (ss nr.3)
-Dziwnych, pustych domków na pustyni (ss nr.4)
-Drugiej piramidy(jeden z najgorszych obiektów jakie znalazłem w krótkiej chwili) (ss nr.5)
-W sumie to znajduje się tam też więzienie(?), które też jest jakieś takie dziwne, bez pomysłu. (ss nr.6)
2. Druga sprawa jest bardzo błaha, ale bardzo rażąca w oczy, prawię tak bardzo jak niektóre obiekty, mianowicie chodzi mi o kwestię która była już poruszana, a dokładniej błędy ortograficzne i tym podobne.
Chciałbym tu przedstawić dwa najbardziej widoczne błędy:
Oraz bardzo łatwe rozwiązanie tego problemu
Wystarczy w odpowiednim miejscu umieścić słowo "gracz" i nie martwić się tym czy ktoś jest kobietą czy też mężczyzną bo czasownik "dołączył" będzie odnosił się do słowa rzeczownika "gracz"
Podsumowując:
Chodzi mi o zmniejszenie ilości obiektów, dopracowanie obiektów oraz o poprawę błędów ortograficznych i gramatycznych.
Bardzo dziękuję za przeczytanie mojej propozycji i życzę miłego wieczoru.